Search

Kontaktne leće Alcon Air Optix Hydraglyde - osvrti

Prije kupnje bilo kojeg proizvoda, u ovom slučaju Dailies (Alcon) Ukupno 1 (30. Prvo je bolje pročitati recenzije o tome. Pogledajte što drugi vlasnici pišu o Dnevnicima (Alcon Total 1 (30 objektiva), dajte svoje mišljenje i kupiti jedan

Ako još niste spremni za kupnju, pogledajte specifikacije, pročitajte cijene ili pročitajte raspravu.

Sve recenzije

Ocjena: 4 - Recenzija: 3416641 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Prednosti: Vanjska površina je vrlo skliska. Koristim jednu astigmatsku leću (nažalost nema verzije Total1 za astigmatizam), a druga je normalna, pa je razlika odmah vidljiva. Ako uobičajeni objektiv (koristim acuvue oasys) za uklanjanje ne postoji problem - on se praktički drži suhog prsta, onda je ovaj Total1 vrlo sklizak, a uklanjanje je nešto teže. Čak i nakon cjelodnevnog korištenja.
Također, Total1 je prilično tanka i meka leća, u usporedbi s istim acuvue oasys, koji se osjeća mnogo kruti. Total1 na oku gotovo da se ne osjeća.
Općenito, što se tiče udobnosti, sve je na izvrsnoj razini.

Nedostaci: Ukupni promjer je 2 mm manji od Oasys. U kombinaciji sa suptilnošću i mekoćom objektiva Total1, to daje nevjerojatno pouzdanu ugradnju objektiva na pravo mjesto. Povremeno u vidnom polju ima nekih izobličenja, slika je mutna. Morate zatvoriti oči, okrenuti oči i malo treptati, nakon čega je leća ponovno u ispravnom položaju i sve postaje normalno. Ista se priča ponekad događa kada morate pogledati dolje ili postrance. Pošteno ću reći da se s acuvue oasys to ponekad događa, ali mnogo rjeđe.
Za ovo je pucala jedna zvijezda. Ostatak leće je vrlo udoban.

Komentar: Općenito, IMHO, ovaj objektiv može biti dobar izbor za osobe s osjetljivim očima koje nisu pogodne za druge leće zbog osjećaja suhoće ili pritiska na oči. Nadam se da će Alcon izdati više proizvodnih linija s ovim materijalom (usput rečeno, opis na Yandexu kaže da je materijal silikon hidrogel, iako ga Alcon sami nazivaju materijalom gradijenta vode), jer To je vrlo dobar materijal u smislu udobnosti oka.

Ocjena: 5 - Ocjena: 3416640 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: meka, ne osjeća uopće

Nedostaci: osjetljivi na mehanička opterećenja

Komentar: požar! Imam vrlo osjetljive oči, pokušao sam istovremeno nositi tri marke: Alcon, Aquaview, Cooper Virus. Osvojio Alkonovskie. Mekan, lagan za odijevanje i ne osjeća se tijekom dana.

Ocjena: 5 - Ocjena: 3372050 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: ne osjećam

Nedostaci: nisu pronađeni

Komentar: Uvijek sam kupovao jednodnevne leće, povremeno sam ih nosio. A sve zato što je neugodno, neugodno, ometa u oku i ne može nositi više od 4 sata. Mislio sam da je osobna netolerancija na leće, tako je rekao liječnik. Ipak, usudio sam se kupiti ove leće i nisam zažalio! Uživajte u prvim sekundama! Prolazili su u njima cijeli dan, bez nelagode i suhoće. Da, leće nisu jeftine, ali se isplati.

Ocjena: 5 - Recenzija: 3354381 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Nema suhoće i spaljivanja očiju. Može se nositi od jutra do večeri. Tanko, oko ih ne osjeća.

Komentar: Ne razumijem komentatore koji pišu da ih je teško snimiti. Moje iskustvo nošenja leća 4 mjeseca, ne nosim ih svaki dan, uglavnom vikendom. Oblačenje je i dalje teško, ali ih je vrlo lako skinuti. Samo ga navlažim vodom, obrišem ruke, povučem dolje i izvadim. Ništa komplicirano. Pokušao sam leće još jedne vrlo poznate marke, nije im se svidjelo, osušile su oči, osjećam "pijesak".

Ocjena: 5 - Recenzija: 3334635 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Nedostaci: Mjesec dana

Komentar: Pozdrav, moj vid je 9,5.. Napravili su ojačanje mrežnice laserom. Slomio sluzave oči. 2 godine nisu mogli nositi leće. Čak i 15 minuta nije prošlo u lećama, oči nisu samo gorjele. Horor. Što samo
nije pokušao. I samo mi se objektivi uklapaju. Nosim ih udobno!

Ocjena: 5 - Ocjena: 3334634 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Osjećam se vrlo ugodno u ovim lećama cijeli dan, moje oči se ne umaraju, nema osjećaja suhoće!

Komentar: Oduševljen sam, u usporedbi s drugim vrstama leća, one zaista zaslužuju 1. mjesto!

Ocjena: 5 - Recenzija: 3314648 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Dok najbolje leće od onoga što sam pokušao.

Nedostaci: Poštovani. Da, ponekad nisu odmah uklonjeni, ali ovdje se samo morate naviknuti na to. Još uvijek ga ne nosim uvijek prvi put.

Komentar: Nosim leće ne tako davno - već nekoliko godina. Kada sam prvi put posjetio Optiku, savjetovali su me i prodali jednodnevne leće druge popularne marke, i kakvo je razočaranje bilo razumjeti da sam već 3 sata nakon stavljanja leća strašno mučila suhoća u mojim očima. Trajno ubacivanje u oči donijelo je samo kratkoročno olakšanje. Kao rezultat toga, počeo sam proučavati karakteristike svih leća na našem tržištu i ulazio u te leće. Pokušao sam ih i na kraju se dogodilo čudo - čak mogu zaboraviti na činjenicu da su pred mojim očima. Prilikom snimanja, trebate okrenuti oči i držati gornji kapak prstom dodirnuti leću na vrhu oka. Zatim pomičite klizni poklopac prema dolje i objektiv bi trebao uhvatiti.

Ocjena: 1 - Recenzija: 3264160 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Što reći? Sjedili su savršeno.

Nedostaci :. ali sam ih skinuo na pola sata. A ovo je s mojim 8-godišnjim iskustvom nošenja svih vrsta leća! Uplašena sam, nisam bila uplašena, protrljala sam oči i sada ne nosim nikakvo licitara.

Komentar: Možda su na vrhu, ali kako bih ih upucao, još uvijek ima glavu, a nikome ne bih preporučio.

Ocjena: 1 - Recenzija: 3246424 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Ništa posebno, ništa bolje od konkurencije

Nedostaci: vrlo teško uklonjeni, prvi put suočeni s sličnim. Kao rezultat, dobio je eroziju rožnice. Mjesec je pao i opet isti problem. Vanjska površina je nevjerojatno skliska, a leća čvrsto drži. Pješačenje ponovno je zaradilo eroziju ((((

Komentar: veliko razočaranje, nikad više ne kupujte.

Ocjena: 5 - Ocjena: 3180739 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Prednosti: Potpuno različite senzacije, za razliku od drugih leća (iskustvo nošenja kontaktnih leća više od 10 godina). Oko do kraja dana ne suši, ne pocrveni, nema osjećaja “pijeska u očima”. Istina, moje iskustvo s ovim objektivima nosi tjedan dana, da vidimo što je dalje :)

Nedostaci: nisu pronađeni

Komentar: Što se tiče nekoliko komentara da je neprikladno pucati - potpuna glupost. Jednostavno, oni su nešto tanji od normalnih. Za osobu koja godinama nosi leće, izvući ih iz očiju je pitanje sekundi. Uzmi, preporučujem.

Ocjena: 4 - Recenzija: 3180738 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Nemojte se iseliti, gotovo cijeli dan se ne osjećaju

Nedostaci: Nakon kontakta s vodom (tuš, bazen) čvrsto držati, nezgodno je ukloniti, na kraju dana osjećati se suho

Komentar: Zaboravio sam ga skinuti nekoliko puta i oprati u njima - nakon toga je gotovo nemoguće skinuti, samo su se čvrsto držali, čekali 5 minuta, još uvijek nisu djelovali, učinili još 5 minuta boli, jedva sam ga otkopala. Očito u bazenu i moru također nije vrijedno toga.

Ocjena: 4 - Recenzija: 3180737 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Prednosti: Trenutno, vrh leće za osjetljive oči.

Nedostaci: Materijal je očito vrlo, vrlo tanak i osjetljiv na mehanička oštećenja. Prilikom prvog umetanja leće nekoliko puta su stisnuli (ne mnogo) i nisu se pomno pomaknuli iz ruke u ruku, nakon čega su se pojavile zone "mutnoće" (slaba vidljivost) - očigledno u tim područjima materijal leća postao je tanji zbog netočne instalacije. Promijenio sam objektiv (instaliran na novi način, pažljivije i pažljivije) i sve je postalo savršeno. Zaključak: vrlo tanak i osjetljiv materijal leća, budite oprezni.

Komentar: Svake godine isprobavam vrhunske leće dostupnih, u nadi da će doći do napretka na području vlage i propusnosti zraka, a svaki put - crvenih očiju, iritacije i povratka u čaše. Ove leće nisu savršene, ali to su prve leće koje ne uzrokuju crvenilo očiju do kraja dana i osjećaj "pijeska" u očima.

Ocjena: 5 - Ocjena: 3120799 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Udoban, ne osjećate oči, visoke kvalitete

Nedostaci: oni jednostavno ne postoje

Komentar: mnogi ljudi pišu da su skupi, ali oni su samo novčana jedinica za ono što savršeno vidite, a vi ne primjećujete da imate objektiv ispred sebe

Ocjena: 5 - Ocjena: 3029992 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Nema suhih očiju

Nedostaci: Potrebno je strogo se pridržavati preporuka o vremenu nošenja

Komentar: Dobijeno 10 parova od proizvođača na zalihama. Leće, naravno, idealne, uopće se ne osjećaju u očima. Ako cijena ne ugrize, proći će na njih s užitkom, ali avaj.
Jedino što je slučajno zaspala u njima, izvukla je svojim očima, čvrsto se držala. Budite oprezni.

Ocjena: 4 - Recenzija: 3029991 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Prednosti: Siguran u mom slučaju sa sindromom suhog oka (inače je potrebna osobna konzultacija s oftalmologom).

Nedostaci: Svako pakiranje (30 kom.) Nalazi 1, 2 leće s neprikladnim dioptrijama. Ako ga ujutro nećete uhvatiti, onda cijeli dan prolazi u neudobnosti

Ocjena: 5 - Ocjena: 3029990 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Prednosti: 1) Ove leće ne osjećaju na oči tijekom dana. Čak i ako ih stavite rano ujutro i skinete ih kasno navečer, ili čak i noću - još su udobni.
2) Lako se obući i skinuti.
3) Za mene je vrlo važno da su prikladni za tipični uredski rad - 8-10 sati dnevno ispred računala.
4) Bez alergija, bez oka i glavobolje, bez hidratantnih kapi za oči.

Nedostaci: Nema značajnih nedostataka.

Komentar: Preporučio bih ljudima koji su probali različite vrste kontaktnih leća i nisu pronašli idealne za sebe. Pa, radije oni ljudi za koje je kvaliteta proizvoda na prvom mjestu.

Ocjena: 4 - Recenzija: 2990466 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Ne uzrokuje suhe oči
Dostupnost u bilo kojoj optici
Lako se obuče
Jednostavno snimanje
U očima nema osjećaja pijeska

Komentar: Dobar dan!
Pokušao sam te leće i bio sam zadovoljan. Udobno nošenje do 12 sati, bolje je koristiti kapi za oči ili ukloniti leće. Nema suhog oka, leća je gusta, ali se ne osjeća na očima. Nema poteškoća u nošenju.

Ocjena: 5 - Recenzija: 2960943 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Izvrsne leće! Tanke, hidratizirane, vrlo udobne za njihove oči. Efemerno - to je, naravno, vrlo zgodan, ne zamarati s kontejnerima, čišćenje, kapi. Ujutro sam ga nosila, navečer sam ga skinula

Nedostaci: Bojim se zaboraviti ukloniti

Komentar: Najvažnije je da ih ne osjećam cijeli dan. Oni su vrlo korisni u putovanju.

Ocjena: 5 - Recenzija: 2935443 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Prednosti: Sustav gradijentne vlage, ne uzrokuje paljenje i suhoću, glatku površinu. Preporučujem!

Nedostaci: Nije identificirano

Ocjena: 5 - Recenzija: 2935442 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Prednosti: Ovo je trenutno najbolji proizvod koji postoji na europskom i ruskom tržištu!

Ocjena: 5 - Recenzija: 2935441 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Prednosti: izvrsne leće, tanke, vodootporne i ugodne za nošenje

Nedostaci: nisu pronađeni

Komentar: Prebacio sam na ove leće s Acuvue Moistom, zaboravio sam na nelagodu u očima, suhoću i pečenje. preporučiti

Ocjena: 5 - Ocjena: 2935440 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Prednosti: Nedostatak suhoće tijekom dana, udobnost nošenja

Komentar: Lijepe leće koje jednostavno zaboravite dok nosite - ne uzrokuju suhoću, ne povrijedite oči, nema učinka "pijeska" u očima. Naravno, jedan od najboljih brandova na tržištu. Visoko preporučiti!

Ocjena: 5 - Recenzija: 2935439 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Jednostavno se stavi i skinuti, ne zahtijevaju dodatnu njegu, rjeđe su počeli koristiti hidratantne kapi

Nedostaci: visoka cijena

Komentar: Prema savjetu oftalmologa skrenuo je pozornost na ovu marku. Isprva sam mislio da je liječnik samo htio zaraditi i prodati mi skupe leće, a onda ih nije kupila. Prije nekog vremena odlučio sam provjeriti svoje osjećaje. Leće su stvarno udobne, ne uzrokuju suhoću i peckanje u očima, kapljice su potrebne rjeđe. U ovom slučaju, pravilo je radilo: skuplje, bolje.

Ocjena: 5 - Recenzija: 2935438 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Leće stvarno ne osjećaju na oči tijekom dana.
Oči se navlažuju cijeli dan, ne pocrvenite.
Nema suhoće.
Nemojte se ljuštiti.
Njemačka proizvodnja.

Nedostaci: skupi.
Nema leća za osobe s astigmatizmom.
Na samim lećama nema laserskog označavanja (gdje je pogrešna strana) - za početnike bi bilo korisno

Komentar: Izvrsne leće, jedini negativ je cijena visokog. Prije DAILIES TOTAL 1, koristio sam Acuvue Moist oko 5 godina, povremeno pokušavajući probati nešto novo na tržištu dnevnih leća. Prvo mjesto koje sam pokušao je DAILY TOTAL 1, nosio sam mjesec dana, nosim ga u 7 ujutro i skidam leće u 12 ujutro, ne osjećam nikakvu suhoću u očima. Jedino što za osobe s astigmatizmom nema leća.

Ocjena: 4 - Recenzija: 2935437 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: -Može se nositi cijeli dan bez nelagode
-nema sindroma suhog oka
-lako se obuče

Nedostaci: - nejasna vidljivost u blizini
-ponekad teško pucati

Komentar: Zadovoljan sam lećama, jer ih u usporedbi s drugim tvrtkama mogu nositi cijeli dan, a oči me ne boli, za mene je to važan argument, pa ću ih zasad koristiti.

Ocjena: 3 - Recenzija: 2935436 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Prednosti: Leće su vrlo elastične i ujedno neprimjetne u očima, savršeno sjede u radijusu 8,4, ne padaju, ne ometaju. One su jednodnevne, praktične i praktične s aktivnim načinom života.

Nedostaci: - Nitko ne može bez kapi u očima navečer i uštedjeti polovicu.
- Mogu reći da s radijusom zakrivljenosti od 8,7, leće se teško uklapaju, moj suprug im se nije svidio od prvog dana.
- Prosječno cijeni 1700r. za 15 dana 30 kom. (bez pare)

Komentar: Prvi dan je bio divan i od jutra nisam se mogao radovati rezultatu sve dok nije prošlo oko 10 sati nošenja leća - u večernjim satima nisam mogao zadržati suze, u doslovnom smislu te riječi. Bila je bol i paljenje. Imao sam sreće što sam već bio kod kuće i mogao sam ih odmah ukloniti. Nažalost, sljedećeg dana sve se opet dogodilo, ali umjesto grčeva i paljenja, uvečer se pojavio oblak očiju i potreba za kapljicama.
Općenito, omjer cijene i problema s kojima se susreću nisu vrijedni takve neugode, nažalost.

Ocjena: 5 - Recenzija: 2935435 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Stavio sam ih unutra i nije bilo nelagode odmah, nisam se sjetio o njima tijekom dana. Prvog dana kad sam ih nosio oko 10 sati, zamalo sam ih zaboravio skinuti, bili su vrlo udobni. Ali sljedeći put sam morao s njima hodati oko 16 sati, a onda sam već u noći osjećao nelagodu, osjećaj da su se počeli micati iz učenika. Općenito, leće su dobre u nošenju do 12 sati, pa preporučujem, tko ne treba duže.

Nedostaci: nelagodnost nakon 12 sati nošenja.

Ocjena: 5 - Recenzija: 2935434 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Zaboravite na njih. Ne osjeća se pred našim očima.
Nema suhoće.
Lako se nosi.

Nedostaci: nisu pronađeni nedostaci

Komentar: Vrlo zadovoljni ovim objektivima. Kupio sam ih slučajno i uopće nisam zažalio. Moje se oči još nisu osjećale ugodno. Jednom sam zaspao u ovim lećama, a ujutro sam ih se sjetio kad sam upravo stavio naočale.
Koristim ih već gotovo mjesec dana i najvjerojatnije ću u budućnosti kupiti samo Alcon objektive.

Ocjena: 5 - Ocjena: 2935433 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: Leće nisu udobne, jednostavno se ne osjećaju u oku! Istodobno ih je lako skinuti i obući. Kad ih je počela nositi, iznenadila se kad je otkrila da je potreba za kapljicama za vlaženje očiju potpuno eliminirana. Nekada sam ih zakopavao u oči barem dva puta dnevno: prije no što sam stavio leće i tijekom dugih razdoblja rada na računalu.

Nedostaci: Je li to cijena :) Ali oni su vrijedni toga, zdravlje očiju i udobnost tijekom dana je najskuplji.

Komentar: Nije često da susrećete leće s radijusom zakrivljenosti manjim od 8,6 - trebam jedan od njih, a tražim leće s ovim parametrom, pronašao sam Dnevnike ukupno 1 iz Alcona (imaju 8,5)

Ocjena: 5 - Recenzija: 2935432 - Datum: 2019-02-02 11:05:00

Pluses: ne osjeća pred našim očima
Cijena - kvaliteta
Izdržljiva i meka
Lako se obući i skinuti.
Oči dišu i ne suše se
Nema osjećaja pijeska

Komentar: Dnevne zamjenske leće ne zahtijevaju brigu, a kako je lijepo nositi novi par svako jutro! Osjećam svježinu svojih očiju, apsolutno ih ne osjećam, i uopće ne želim pucati!
Vrlo je važno da se tijekom dana ne osjećam suhim očima, jer sam prije toga morao koristiti hidratantne kapi.. Oči mi dišu i ne osjećam se umorno!
Želim obratiti posebnu pozornost na materijal: izdržljiv, ali u isto vrijeme dovoljno mekan, tako da su leće lako nositi i skidati.
Najveći plus i dojam za mene bio je jednodnevni put od Sankt Peterburga do Bangkoka u jednom paru objektiva! Samo sam ih nosila prije slobodnog dana i zaboravila! Zahvaljujući Alcon objektivima, nisam propustio niti jedan trenutak mog odmora!
Preporučujem leće prijateljima i poznanicima koji imaju problema s vidom, samo s tim objektivima kvaliteta mog života je poboljšana!